Letter på restriksjonene

Postet av Ottestad IL den 19. Jan 2021

Fra og med i morgen onsdag 20. januar letter regjeringen på restriksjonene og det blir igjen mulig med fritidsaktiviteter for barn og unge 20 år og yngre.

Det betyr at våre treninger i hall kan gjenopptas, og at utendørs treninger kan gjennomføres uten en meters avstand. Merk at det gjelder for 20 år og yngre.

Vi har fått muligheter for å kjøre treninger allerede i dag tirsdag 19. januar her i Ottestad, etter dialog med kommunen. Noen lag vil trene i Ottestadhallen og Stangehallen i kveld, mens vi har valgt å utsette OIL intro og Mestringstimens tirsdagsgrupper til neste uke på grunn av kort varslingstid.

Hvis det er barn som likevel vil ut og være aktive i kveld, så er det gode muligheter i Idrettsparken. Skigruppa og anleggsgjengen har produsert kunstsnø og kjørt en kilometer skiløype i parken, og lyset blir stående på i kveld for alle som vil ake eller leke/gå på ski.

Vi ønsker dere en aktiv uke!

Hilsen styret og administrasjonen i Ottestad IL

Foto Kjersti Haakensveen, håndballskolen 2019


0 Kommentar

Hallidrettene stopper opp, begrensninger i utendørsaktivitet

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2021

Grunnet nye nasjonale retningslinjer må alle våre innendørs treninger avlyses til og med mandag 18. januar. Utendørs kan trening gjennomføres med en meters avstand.

Dette innebærer dessverre full stopp for våre hallidretter håndball, innebandy, volleyball og basketball, både treninger og kamper. 

De av våre fotballag fra 13 år og oppover som har treningstid på Hias-bana, kan gjennomføre treninger med 1 meters avstand. NFF jobber med nye råd (kommer HER), men det viktigste er avstand og hygiene, de fleste har erfaring med dette fra treningene på vårparten.

For skigruppa sin del er det også treninger med 1 meters avstand som gjelder. Vi har valgt å avlyse trening for barn født 2013 og yngre, da det erfaringsmessig er vanskelig å overholde avstandsregler. Øvrige treningsgrupper kjører aktivitet med restriksjoner.

Vi understreker at det er 

- opp til trenerne om de ønsker å avlyse treninger på grunnlag av at 1-metersregel er krevende å overholde

- ekstra viktig at barn/ungdommer holder seg hjemme hvis de har luftveissymptomer eller feber/sykdom

Vi håper og tror på full oppstart igjen den 19. januar, informasjon blir sendt ut til klubbens medlemmer så snart nye retningslinjer foreligger. 

Og for å avslutte med et lite lysglimt, så kjøres snøproduksjonsanlegget for fullt i Ottestad Idrettspark fra i dag 4.1. og utover uka. Det betyr at det er åpent for skileik allerede i dag, og at løypekjørerne satser på å få løypene i parken klare på torsdag eller fredag. Så det er gode muligheter for å ta med familien ut og nyte snøen og finværet!

Ottestad IL v/ styret og administrasjonen

0 Kommentar

Påmelding til Mestringstimen

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2021

Vårens utgave av Mestringstimen starter i uke 3, med forbehold om at nåværende koronarestriksjoner (t.o.m. 18.01.) blir opphevet. Velkommen til barn født 2017-2016-2015. Mestringstimen er gymlek med fokus på bevegelsesglede, og aktiviteten foregår en kveld i uka frem til påske. Mer informasjon: http://idrettsskole.ottestadil.no/p/52712/mestringstimen

Påmeldingen åpner tirsdag 5. januar klokken 8.

Grupper for barn født 2015 og 2016:

Gruppe for barn født 2017:

Skulle det bli fulltegnet, så har vi opprettet en egen påmelding til venteliste HER. (felles for alle årganger)


0 Kommentar

Til minne om Tore Pentzen

Postet av Ottestad IL den 21. Des 2020

Bragdmerkeinnehaver og ildsjel Tore Pentzen gikk bort 28. november, 81 år gammel. Vi minnes Tore som blid, positiv og sosial, og med en stor forkjærlighet for ski og friluftsliv. 

Til sin begravelse ønsket Tore pengegaver til barne- og ungdomsarbeidet i skigruppa. Det er donert 10.400 kr og vi er umåtelig takknemlige for gavene som er gitt. Styret i skigruppa vil finne en god anvendelse av pengene som sikrer at dette kommer de unge skiløperne til gode.

Tore Pentzen var engasjert på mange ulike områder, og et av dem var idretten. Han hadde flere ulike verv i styret og skigruppa i Ottestad Idrettslag på 80- og 90-tallet, og mottok Ottestad Idrettslags Bragdmerke i 1985. Han satt som medlem av Bragdmerkekomiteen frem til 2003.

Tore fattet allerede på 60-tallet interesse for langrenn og begynte å gå Birkebeinerløpet. Der deltok han over 30 ganger, og med 25 merker står han øverst lista over de med flest merker i Ottestad IL. I tillegg deltok han i mange år i Holmenkollstafetten og var trofast med i veterantrimmen. 

En hedersmann har gått bort. Vi lyser fred over hans minne.

Ottestad IL v/ styret

OIL-gjeng på skitur fra Sjusjøen til Rena i 2017. Fra venstre: Magne Gunnar Høgsveen, Ivar Uhlen, Kjell Sagbakken og Tore Pentzen.


0 Kommentar

Parkeringen ved klubbhuset stengt uke 48

Postet av Ottestad IL den 23. Nov 2020

I dag starter arbeidene med å grave ny kloakkledning til klubbhuset i Ottestad. Parkeringen på fremsiden av klubbhuset blir stengt mens arbeidene pågår. Vi sperrer av området med bånd og gjerder og ber om at sperringene respekteres. Det er Hulleberg & Bø som utfører arbeidene, og vi ser frem til å få et nytt kloakksystem etter utallige runder med spyling av tette rør og desinfisering av garderober.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline