Se hva som skjer i idrettsparken

Postet av Ottestad IL den 30. Apr 2020

I Idrettsparken er det full rulle om dagen, også utenom treningstidene. Det graves og harves, plukkes stein, snekres og hamres. Mandagsklubben er i sving, her skal det bli fint til sommeren!

I fjor så treningsfeltet ut som en innsjø i bløte perioder, men nå er hele feltet gravd opp og drenert. En stor takk til Sven Peter Sinnerud som har stilt opp med både traktor og arbeidsinnsats. Og takk til resten av Mandagsklubben, sammen med vår banemester, som begynner å bli skikkelig drevne til å plukke stein. Nå er feltet snart klart for såing, og forhåpentligvis har vi grønn, fin plen når ferien starter.

Så har det snart reist seg et nytt bygg ved trafo-kiosken langs Idrettsvegen. Dette blir vår nye "fotball-garasje" der parktraktor og utstyr til vedlikehold av banene skal oppbevares. Vi har søkt spillemidler til garasjen, og i tillegg har Monter gått inn med en ekstra sponsoravtale som bidrar til at garasjen kan realiseres. Selve byggearbeidet blir gjort på dugnad.

I tillegg er lillesalen nymalt, skigarasjen nybeiset, det flikkes og ordnes på nett og bannere, og i det hele tatt skjer det mye bra hver dag i idrettsparken. Vi er heldige som har en ivrig dugnadsgruppe i Mandagsklubben, en tusenkunstner av en banemester og en dyktig anleggsansvarlig som holder en hånd over arbeidet og passer på at dugnadsfolket har det bra.


0 Kommentar

Utprøving av strengt regulert aktivitet i idrettsparken

Postet av Ottestad IL den 6. Apr 2020

Forrige torsdag 2. april kom det nye retningslinjer fra helsemyndighetene som åpner for strengt regulert idrettsaktivitet. Vi vil prøve ut dette ved at A-lag damer, A-lag herrer og Juniorlaget får gjennomføre noen fotballøkter i påskeferien.

Vi har valgt å prøve ut med de eldste utøverne før vi eventuelt utvider ordningen. Det understrekes at spillerne på disse lagene selv velger om de ønsker å møte opp. Bildet nedenfor illustrerer hensynene som skal tas.

Det vil bli gjort en ny vurdering av aktivitet for øvrige medlemmer den 14.april. Da håper vi å ha gjort oss noen erfaringer med prøveordningen, samt vite mer om regjeringens nye anbefalinger som skal komme i påskeuka.

Det betyr altså at våre anlegg fortsatt er stengt for ordinær treningsaktivitet.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline