Snart oppstart for 2014-barna

Postet av Ottestad IL den 21. Mai 2020

Onsdag 27. mai inviterer vi til foreldremøte for å informere om oppstart av aktiviteter for 2014-barna.

Møtet holdes på klubbhuset i Ottestad (Statsm. Otto Blehrs veg 32) 

Klokken 17.00-18.00 for jenteforeldre

Klokken 18.30-19.30 for gutteforeldre

(Vi deler inn i to grupper av hensyn til smittevern/ plass på klubbhuset)

På møtet vil du få informasjon om våre planer for oppstart av OIL Intro, som er et nyetablert tilbud til skolestarterne. OIL Intro organiseres som et årshjul med fire idretter: Fotball, håndball, innebandy og skileik. Hele barnegruppa holder sammen gjennom året, og klubben organiserer utstyr og drakter til alle aktivitetene. Dette skal være et tilbud der barna får mulighet til å prøve flere idretter uten at man må betale flere treningsavgifter.

Det vil være fokus på å utvikle balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill. Lekbetont aktivitet med de ulike idrettenes «redskaper» som del av leken. Vårt ønske er at dette skal bidra til allsidighet og at alle barn finner minst en aktivitet som faller i smak.

Velkommen til foreldremøte!

Foto: idrettsforbundet.no


0 Kommentar

Klubbdag med 25% på Sport1 Olrud

Postet av Ottestad IL den 19. Mai 2020

Onsdag 27. mai er det klubbdag hos vår samarbeidspartner Sport1 på Olrud!


Denne dagen kan OIL-medlemmer handle med 25% rabatt på

alle varer unntatt sykler og elektronikk. Tilbudet gjelder fra klokken 10-19.

Velkommen!


NB. For å få medlemsrabatt må du være betalende OIL-medlem og registrert i Sport1 sin kundeklubb.

KLIKK HER for registrering i Sport1 kundeklubb 

KLIKK HER for å melde deg inn i OIL (støttemedlem, 200 kr/år)
0 Kommentar

Defrost Youth Choir øver hos OIL

Postet av Ottestad IL den 14. Mai 2020

Norges mest fremstående ungdomskor Defrost Youth Choir øver vanligvis på Høgskolen i Innlandet, Campus Hamar, men der er det for tiden pandemistengt. Stor var gleden da OIL stilte klubblokalene til disposisjon slik at koret igjen kunne øve sammen.

Hymn of Acxiom (tekst) handler om styrt reklame på internett, derav koreografi med mobiltelefoner med hvit skjerm. Slik hørtes den ut på klubbhuset 14. mai 2020.0 Kommentar

Visste du at..

Postet av Ottestad IL den 14. Mai 2020

Som medlem i Ottestad IL får du 20% rabatt på fastpriscontainer hos vår samarbeidspartner RagnSells. Bestilles på https://butikk.ragnsells.no/, legg inn kode OTTESTADIL for å få rabatt. Betinger at du har betalt medlemskap i 2020.

Lykke til med vårdugnaden!0 Kommentar

Gledelig overraskelse fra Sparebank1

Postet av Ottestad IL den 1. Mai 2020

Onsdag fikk vi en gledelig overraskelse fra vår hovedsponsor Sparebank1. 50.000 kr i gave for å støtte klubben i en tid med vanskelig økonomi.

Dette er en kjærkommen gave som bidrar til å sikre aktiviteten. Med full stopp i arrangementer, utleie og kampavviklinger, mister klubben betydelige inntekter fra dugnader, kiosksalg, utleie og sponsorer. Samtidig legger vi til rette for at barna og ungdommene skal komme i gang med sine favorittaktiviteter så fort det lar seg gjøre. Gavemidlene kommer i tillegg til vår sponsoravtale med Sparebank1. 

En stor takk til SpareBank 1 Østlandet på Hamar og vår kontakt Espen Wold! Gavemidlene vil bli brukt til beste for hele klubben.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline