Kiosken er åpen - velkommen!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 18. Mai 2020

Mandag 25. mai åpnes kiosken i idrettsparken, vi holder åpent mandag til torsdag klokken 17-20.30.

Vi håper at du vil legge turen innom parken for en kaffe og vaffel. Det er satt frem benker og vi sørger for god hygiene både i kiosken og på uteplassen.

Kioskinntektene er viktige for driften av fotballgruppa, så ved å handle i fotballkiosken støtter du samtidig en god sak.

Priser og vareutvalg finner du på Vipps# 113541 (Ottestad IL fotball kiosk)

Velkommen på kaffe i idrettsparken!0 Kommentar

Oppdaterte koronavettregler for OIL fotball

Postet av Ottestad IL - Fotball den 13. Mai 2020

Torsdag 7. mai kom det nye retningslinjer for idrettsaktivitet fra regjeringen. Det innebærer ikke merkbare endringer; treningene må fortsatt organiseres med god avstand (nå 1 meter) og hygiene (vask av hender og idrettsutstyr), men man kan trene med grupper på 20 personer istedenfor grupper på 5 og 5. Og det kan være opptil 50 personer på en 11erbane.

Keepere: Maks to spillere (keepere) per gruppe (+ eventuell keepertrener) kan ta på ballene gjennom hele økta, gitt at de bruker egne keeperhansker.

Se oppdatert info hos NFF

Som klubb har vi valgt å fjerne halvtimes-bufferen mellom treninger. Så lenge alle lag tar hensyn og venter med å gå på banen til forrige lag har gått av banen, skal det gå fint. Og det er ikke krav om bruk av vanter.

Vi hadde håpet at det ville komme signaler om noe mer «normal» treningsaktivitet i veilederen som kom mandag 11. mai, men her kom det dessverre ikke noe nytt.  Se helsenorge.no.

Til sist vil vi rette en takk til trenere, lagledere og utøvere som er tålmodige og kreative med gjennomføring av «korona-treninger»!

Hilsen administrasjonen og fotballstyret


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline