Keepersatsing i fotballen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 27. Apr 2021

Keeperkjempen Emil Holst(23), som debuterte som 16-åring for Hamkam i 1.divisjon i 2013, gjennomførte årets første keeper-økt for Ottestad mandag kveld. Høy intensitet, god stemning og keeperspesifikke øvelser stod på programmet for våre talentfulle unge spillere som var fulle av lovord etter økta.

Emil har lovet oss flere treninger fremover som en del av keepersatsingen vår. Han ønsker maks 6 spillere om gangen for best mulig utbytte. Klubben styrer innkalling til øktene. I kveld var det Marcus, Simen, Emil, Pernille og Peder som deltok, neste uke står A-damer, J17 og J15 for tur. 

Takk så langt for at du stiller opp Emil! 

I forbindelse med keepersatsingen har klubben kjøpt inn utstyr til alle keepere i ungdomsfotballen. Hansker og polstrede bukser og trøyer. I barnefotballen vil alle lag få hansker etter behov.

Vi ønsker alle keeperne våre lykke til med sesongen!

Foto Tore-Ketil Stårvik


0 Kommentar

Ny spillerutvikler på plass

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Apr 2021

Vi har gleden av å annonsere at Henning Olsen er engasjert som spillerutvikler for guttefotballen i Ottestad fotball. Som UEFA-B trener skal han bidra til hevet kvalitet i klubben med fokus på ungdomsfotballen og utvikling av egne spillere. Et tett samarbeid med foreldre, spillere og trenere helt opp på A-lags nivå skal bidra til dette.  

"Henning har allerede vært sentral i vår nye keepersatsing, og som kretstrener i tillegg får vi nå en viktig brikke på plass for å utvikle oss videre som kvalitetsklubb. Ane Nyløkken Helseth som er spillerutvikler på jentesiden, og Henning på guttesiden, vil gjensidig dele erfaringer fremover for å utvikle en best mulig modell for utviklingsarbeidet i klubben. Vi samler derfor trenerne i gutteungdomsfotballen nå til et eget forum sammen med Henning Olsen, A-lagstrener Lars Hulleberg og sportslig ledelse for å diskutere vegen videre for herre- og guttefotballen i Ottestad", sier nyvalgt styreleder Tore Ketil Stårvik.

Henning Olsen og leder i fotballgruppa, Tore-Ketil Stårvik, signerte 22.4.2021 avtale om oppdrag som spillerutvikler for guttefotballen OIL. Sportslig leder Ole Kolbjørn Kjørven, A-lagstrener Lars Hulleberg og assistenttrener på A-laget, Ulf Vidar Aasen deltok på møte for å diskutere samhandling og sikre en rød tråd i det sportslige arbeidet fra barnefotballen og helt opp til A-laget.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline