Aktivitetslederkurs del 1 - OIL Intro

Arrangør: Ottestad IL
Påmeldingsfrist: 15.06.2020 16:00:00

Tid


Sted


Velkommen til aktivitetslederkurs på klubbhuset!

Dette er første del i et spesialtilpasset aktivitetslederkurs for OIL intro. Vi ønsker at så mange som mulig i støtteapparatet rundt OIL intro deltar på teoridelen, som omhandler idrettens barnerettigheter og motorisk/fysisk utvikling.

Kurset varer i ca. 3 timer.

Kursleder: Martin Hylland, Innlandet Idrettskrets

  • I forkant gjennomføres en 2 timers e-læringsmodul om barneidrettens verdigrunnlag. LINK TIL KURSET: https://ekurs.nif.no/course/view.php?id=15.  NB. Du må ha en bruker i MinIdrett for å få tilgang til e-læringen. Hvis du ikke har dette fra før, kan du lage den på www.minidrett.no ("Ny bruker" oppe til høyre)
  • I etterkant av teorikurset blir det en praksisøkt på OIL introtreningen søndag 21. juni. Primært for trenerne, men alle i støtteapparatet er velkommen til å delta.


Videre kursløp:

NB. Vi håper at de fleste av trenerne i OIL intro har mulighet til å følge kursløpet videre etter sommeren. Da blir det en ny teoridel knyttet direkte til trenerrollen og planlegging av treninger for barn. Teorien følges opp av praksisøkter, disse vil foregå på treningene til 6-åringene med litt planlegging i forkant. Dersom du deltar på hele løpet, vil du få godkjent både Aktivitetslederkurset (Norges Idrettsforbund) og Grasrottrener 1 (Norges Fotballforbund).

Utover høsten og vinteren vil det bli tilbud om supplerende praksisøkter for håndball, innebandy og ski, slik at alle trenere får påfyll av øvelser som kan benyttes på treningene.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline