Flest - bredest - best

Ottestad IL jobber for å ivareta barnas bevegelsestrang fra barnehagealder og gjennom hele grunnskoletiden. Målet er å nå ut til alle barn med et helhetlig, mestringsorientert aktivitetstilbud. FLEST mulig barn med, er sosialt utjevnende, og gir BREDEST mestringsgrunnlag, noe som skaper de BESTE forutsetningene for et aktiv oppvekstmiljø.

I dag er Ottestad IL involvert i idrettsskolen "Aktiv i Ottestad" i samarbeid med Stange VGS. Dette er et tilbud til elever på 7. trinn ved Hoberg og Arstad barneskoler som skal sikre aktivitet i skoletiden.

I tillegg arrangerer vi "Mestringstimen" - et lekpreget basistreningsopplegg for barn fra 4-6.

• Minivolley-turnering
    Minivolley-turnering søn., 2. Des, 09:00 - 15:00

Ottestad IL volleyball arrangerer dagsturnering i Minivolleyball i Ottestadhallen søndag 2. desember.Påmelding gjennom terminlista til Norges Volleyballforbund.Vi har en minivolleygruppe for barn født 2006-2009. Vi vil gjerne ha med flere spillere! Vi trener i Ottestadhallen onsd

Kalender:
    Ottestad IL - Volleyball