Mer landslagspill

Postet av Ottestad IL - Fotball den 20. Des 2016

Vi fortsetter å levere landslagsspillere. Denne gangen er det uttak til dobbel landslagskamp mot Italia i J16. Nok en gang er Julie B med i troppen. Selv om vi vet at dette er vel fortjent, gratulerer vi så mye med uttaket. Lykke til!!




Damelag i Ottestad fra 2017

Postet av Ottestad IL - Fotball den 5. Des 2016

Det er nå klart at det blir damelag i Ottestad fra 2017. Laget kommer til å¨bestå av spillere fra ungdomsfotballen og spillere som evt er på seniornivå. Dette betyr at vi får en fin utviklingsarena samtidig som vi nå tar steget inn i seniorfotballen med vår jentesatsing. For å kunne rekruttere evt nye spillere, gjennomføres åpne treninger på torsdager i november og desember.

Dette er treninger som går på HIAS og er forbeholdt J17/Dame gruppa. Treningene er kl. 1930 - 2100 PÅ HIAS kunstgress. Alle er velkommen til å ta del i disse øktene fremover med første trening TORSDAG 24.nov frem til juleferien som starter 13 desember. Vi håper at de som vet om noen som ønsker å spille fotball for Ottestad Damer sprer budskapet videre.

Vi ønsker gjerne en tilbakemelding på hvem som kommer av nye jenter/damer.

Spørsmål om planer og målsetninger for damelag kan rettes til trenere nedenfor. Det vil etterhvert bli avholdt spillermøter før jul.

Velkommen

Hilsen trenerteam J17/Damelag

Ronny Pedersen, tlf: 41521390
Mads Brannstorph tlf: 97540538

Image result for ottestad jenter