Seier og målbonanza i første treningskamp

Postet av Ottestad IL - Fotball den 11. Feb 2020

Det ble en aldri så liten målfest da A-laget møtte HamKam-juniorene til årets første treningskamp.

5-4 endte det til slutt etter scoring i kampens siste sekund av debutant Luca Sveen.

Før det hadde tatt litt tid før målene rant inn i begge ender.

Kampens første kommer en drøy halvtime. Jonas Løkken fant Sander Deglum som var sikker alene med keeper. Minutter etterpå svarte gjestene. Det resultatet sto seg til pause.

Ti minutter etter hvilen var nevnte Deglum fram på igjen og skjøt Ottestad i ledelsen. Nok en gang svarte Kamma, denne gangen ved Ottestad-gutten Ole Magnus Kvernvolden.

Etter 65 minutter tok Ottestad ledelsen for tredje gang. Ingen plukket opp comeback-kid Emil Øverhaug i feltet etter et hjørnespark. Fra fem meter stanget han ballen i mål.

Men nok en gang skulle ikke ledelsen vare lenge. Og nok en gang var det en Ottestad-gutt som utlignet for de grønnhvite da Andreas Strandlie fant veien til nettmaskene.

Nå var det på tide at også HamKam fikk smake litt av sine egne. Og det gjorde de da HamKam-gutten Mads Miguel Nylende banket ballen opp i netttaket i sin første kamp i gult. Tre minutter før fulltid svarte gjestene. Nok en gang ved A. Strandlie.

På overtid satte Luca Sveen et frispark direkte i mål. Denne gangen var det ikke igjen noe tid å svare på for Kamma. Dermed endte det 5-4.

Alt i alt en godkjent treningskamp fra vår side. Fem mål skal vi ikke kimse av, samtidig er det ikke bra nok å slippe inn fire.

Alle 17 i kamptroppen fikk bra med spilletid.

Godt var det uansett å komme i gang med kamper, en drøy måned før NM-kvaliken mot Lillehammer.

Allerede fredag er det ny treningskamp på Hias. Da kommer avdelingskollega Engerdal på besøk.

Her kan du lese HamKams referat fra HamKam.